Friday, May 25, 2012

Kokkuvõte

    Tegelikult olid kõik tunnid kasulikud. Alguses, kui oma ajaveebi tegime, siis tundus see nagu lihtne ja selline tavaline, aga siis hakkasime me kõike muud ka juurde õppima. Siis läks asi juba raskemaks ja põnevamaks. Mulle see blogi pidamine tegelikult meeldis ja see tegi õppimise mõnusamaks. Vahepeal said kirjutada lihtsalt enda tegemistest ja samas õppisid uusi asju, kui sinna pilte ja asju juurde lisasid. Samuti see portfoolio tegemine ja sinna asjade lisamine, kus ma ka edasipidi saan oma asju vaadata. Alguses võib tunduda see lihtne, aga kui sa hakkad neid tabeleid tegema ja üles laadima, siis avastad nii palju nipiga asju, mida tegelikult ise ei oleks osanudki.
     Võibolla oleksin tahtnud rohkem mingit sellist referaadi moodi tööd teha. Tegelikult nagu me tegime, mõne looma kohta kirjutasid. See oli lahe, sai palju uusi asju teada nii selle uuritava asja kohta, kui ka teksti paigutamine ja disainimine.
      Hinnete üle ei virise ma ka, nelja/viie seisus ikkagi ja tundidega olen väga rahul. Huvitav on käia siin, sest ükski tund ei ole selline igav või et koguaeg mingit samat teemat teeks

1 comment:

  1. Oled tubli olnud ja ulusa suvepuhkuse ära teeninud!
    Seda sulle soovingi!

    ReplyDelete